Helgen :)

Japp, helgen har vart jättebra <3

FREDAG:
jag var i skolan fick reda på mitt resultat i engelska-provet o det var 46½ av 62! är ganska nöjd :) Och hon sa också att jag kmr få minst G i engslak :D :D :D asglad över det lixom! hehe!

Sedan efter skolan så var jag med leila och vi skulle lämna hennes salami o det var askallt o mörkt! så jag frös typ ihjäl mina fingrar :S det blev alldeles blåa o lila :(...
Sedan var det inget mer utan vi gick hem o typ datorade ;P

LÖRDAG:
Bästa dagen med Leila! Vi var på ULLARED !! yesyes, vi åkte tåg o buss dit :D det var NICE! När vi skulle ta sista bussen dit så fanns det typ inga platser så vi tog bara några bredvid någon annan :/ och jag valde fel :( hehe!

jag satt bredvid en fullis så jag typ flög upp när han höll på o ta på mig :s Usch! lixom ;P så vi fick stå hela vägen dit. det var en halvtimme!

Vi skydade oss in o började shoppa :) det var asmkt folk, haha! alla blev typ sura på oss för vi krockade med alla :/ hahahaah! rätt åt de! :D Jag handlade mest godis och ett linne ;) fanns typ inga klädetr som va fina :/ Jag handlade då för 336kr.. o Leila 900 något.. men jag köpte inga julklappar som hon gjorde <3

Vägen tillbaka gick bra. När jag kom hem ordnade jag allt och sedan så somnade jag fort vid tio <3 men jag glömde mina bästa vantar på bussen :( <3 Miss you vantar <33

SÖNDAG:
Skulle egentligen sälja GT men orka när det är asmkt snö och lixom bära de? man kan lixom inte cykla nu? haha :D så jag sålde inte utan aa hämtade de bara :P sedan så lämnade jag mina salami idag! men vissa var inte hemma så ska göra imon också ;P

Har inte gjort mkt idag.. eller jo jag var på Malinn's uppvisning idag :) Hon var asbra! hehe, dera tema var Polkagris <3 Du var jättesöt MALINN :D <33 Den var i typ 1,5 timmar.
Sedan hände inget mer.. O nu äter jag godis <33 :D hahahah!


BYE!

Dagens.. GRATTIS!

Dagens grattis går till Filippa.M's pappa :) haha! ;P

BYE!

(har ej bild)

Orkar inte..

orkar inte bloggen mera.. idag iaf igår orkade jag inte heller men jag ska göra det på söndag! det lovar jag :D så håll ut så länge! :))

Livsstildag :/

Kom nyss hem från skolan :) Men det var livsstildag idag :/ Och den var inte rolig! Först så skulle vi spela alla åttor mot varnadra i väggboll, så man fick ju sitta och titta typ hela dagen.. För man spelade ju bara en match mot varje spår.

Sen körde vi rugby :) Det var kul men att vi fick sitta och vänta i typ en kvart hela tiden var tråk! Väldigt uttråkande alltså!! :) Men sedan så hade vi rast i en timme till klockan ett! S å vi åt pastasallad och sedan pratade vi ;P ...

Sedan skulle vi egentligen haft föreläsning men det gick inte för han som skulle berätta var sjuk! YEES! :D .. Han skulle prata om droger o sån men orka lyssna :P Så vi kolla på film istället -.- astråk! Den var ju bra o så men min ögon blev uttorkade så nästan linserna åkte ut x) ..

Vi kollade på halva sedan så skulle vi se resten på fredag (y). Så egentligen idag så skulle vi sluta tre men istället slutade vi två :D GOOD! <3


Bye :)


Dagens..

Dagen födelsedag! :D Grattis till Nathalya och Niklas :)
Har inte bild på Niklas men här är en på Nathalya <3 Hoppas det inte gjorde något! Tog en fin <3 ;)



Bye! :D


 

Hemma :)

Japp jag slutade halv fyra idag så jag km hem för ett tag sedan! Så nu spelar jag och bloggar :P. När vi hade vår sista lektion (studieverkstad) så skulle jag o leila jobba med våra fuckuppstser..

Då satt vi i grupprum och filippa var också med :) Men filippa o leila kollade på typ nån blogg och lyssna på musik!! (jobbigt :S) Så då var jag tvungen att flytta! (skam på dem).. eftersom man får ju ont i huvudet annars :@ men ajja..

Åt nyss och det blev lax o potatismos.. jag åt bara potatismos x)

Skulle egentligen till rusta idag och köpa garn till min stickning för det var slut i skolan!! (suck!) Men så blev det inte för vi slutade så sent, och nu är det kolmörkt! :O

Och så skulle jag ut och fota lite :) men det gick inte heller då :/ Men kanske gör det ändå för man har ju blixt! då kanske det funkar X) ;P haha! Bloggar mer ikväll! :D

Bye :D


Höst ^^

Skolan :(

Är i skolan nu har engelska :( Har vikarie också! Så då får man spela spel! tråk!!
Bloggar senare..

Bye :D

Lyssnar på en grym låt!!

Just nu sitter jag och lyssnar på en grym låt!! nämligen ullared's-låten :D Den äger fett!! ;) "här är den"

Iaf när jag komit hem från skolan idag så spelade jag lite dator ;P sedan så stickade jag på min mössa :) Det ska vara en lång mössa så jag ska göra den typ 50cm.. har gjort 27 typ..

Men aa jag stickade lite sedan så åt jag samma som i skolan :P makaroner med köttfärsås! fast i skolan var det spagetti och såsen smaken tomat!! BLÄÄÄ!! :C Det var iaf gott här hemma :D <33 GOOD!

sen så satte jag mig här igen och nu ska jag snart se på TV (klockan åtta) sen blir det hollywood-fruarna ikväll :D älskar maria! <3

william är här också för de andra är någon stans ;P .. Just det! Vi ska inte åka till Egypten i januari längre :(( för john har utbildning nu så de kan inte avbryta den ;( men bajj asså!! Nu får vi vara hemma ändå! Trött på det! ;O men jaja, skit it! Nu ska jag sticka lite innan Tv! Bye! :D

Just nu är klockan 14.57

japp, klockan är 14.57.. Jag kom nyss hem från skolan! så jag gjorde iordning fil och flingor <3 som jag nu äter samtidigt som jag kollar på tv, sitter vid datorn, äter och ska snart sticka på min mössa ;D Bye!

tvätta!

Ett snabbt inlägg.. Jag vaknade för en timma sedan och kunde inte somna om. Och så märkte jag en fläck på min favvo-pyjamas!! Så då var jag ju tvungen att tvätta bort! När jag var klar med det efter typ 40min så gick jag på toa. Och nu är jag här :D hehe! Kollade nyss på klockan :O shit! Jag som ska till skolan idag vid 08.05 :(:( måste sova nu.. Bye!! :) <3

Inget!

Ja, nu sitter jag här och gör inget! inget, mer än att vara vid fb, gsm och bloggen.. Vad ska man ens göra?? Jaja, jag kom nyss hem! vid fyra! men då fick jag världens panik!! för mamma hade nämligen sovit i mitt rum :@ och ändrat allting. Just det HATAR jag! när allt ändras och man inte får reda på det förrens man är hemma!!!!

Så då blev de skitarga :@ men och??? Stör mig på dom! Sen var jag tvungen att följa med och handla bara för det!! ;O så då blev jag ännu mer ARG!! Så istället sat jag kvar i bilen tills de gått in.. och då gick jag ut eller sprang hem :)

Mohahaha! där fick de :@ Så när jag kom hem så skicka jag sms att de kunde låsa bilen! haha x( Så låste jag dörren till mitt rum och satte mig här! GOOD! ;D Bye.. Kanske lägger upp bilder snart :)

Nu sitter jag här igen :)

Jao, nu sitter jag här igen :) Jag vakndade alltså vid halv nio och drog mig då tills klockan var halv tio ungefär.. Sedan satte jag mig här och skrev och kollade runt lite. När klockan var elva kom pappa och sam hem, pappa skulle iväg igen men sam var hemma! Så då var jag med Sam och vi åt frukost, macka med oboy! <33 Nu sitte jag här och Sam är ute i köket och leker ;) Sam's nya ord: Tyst! *pekar* hihi! :D Bye så länge! :D

Söndag..

Japp, idag är det söndag! Så idag ska jag inte göra så mycket mer än att åka tåg.. hmm vet ej mer?? Ska försöka somna tidigt idag, men så kommer det inte bli! ;) haha! Idag vaknade jag iaf vid halv nio, tror jag? så drog jag mig till klockan halv tio när pappa och de andra åkte iväg. till någon kompis! de skulle typ bära plankor.. Nu kommer de så jag får skriva mer senare bye..

Hemma hos pappa ^^

japp, nu är det lördag och jag är hemma hos pappa, idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara med sam <3 Orkar inte inte skriva så mycket nu för sam väntar, men gör det ikväll <33 Bye!

tåget :)

Just nu sitter jag på tåget :/ tråk! Sitter här och gör ingenting! Men jaja..

Igår glömde jag skriva att jag var på konfirmationsträff den första :) det hände inte så mycket mer än att alla skulle prata och så :) Idag så började jag 8.15 med matte :( det hände inget typ.. Men aa! Jag var i skolan tills jag slutade 15.05!

Sen kom jag hem och kollade då på tv en stund, sedan packade jag :) Och nu sitter jag på tåget :P och istället för att åka från göteborg idag så tog jag tåget från partille och bytte i göteborg. För filippa har kalas!

Sen idag hade jag engelska-prov och jag tror jag får 52/62 för det var något jag inte tränat på. Sen i veckan så fick jag någon konstig inflamation i läppen tror jag :S det gör svinont och jag kan inte äta några stora och hårda saker typ :( Det var allt :)

Bye bye!! :D

ååå :(

tråk! tråk! tråk! ;(

Jag måste välja mellan att kofirmeras eller att gå i dans!! :((
Vi har inte pengar nu så jag kommer dööööö!! Jag vill ju gå i båda ;((

... <3

Skolan ;/

Är i skolan nu !! och har tråk! sitter på språk-lektionen gör ingenting förutom engelska.för imorgon är det engelska-prov :(

Redovisningen :/

ja, dagen började med hemkunsskap då vi gjorde smoothie's :D det är asgott!! jag jobbar med ellen o vi fick göra hallon/blåbärs-smooothie <33 den blev asgod och desutom fick vi två glas var :)) sedan skulle vi också svara på några frågor :P de var tråk!

Sedan var det matte och då gjorde jag o leila skatjakt eller va det var , haha! men skattens länk funkade inte :( så vi vann ändå inget xD

Jaja, sedan hade vi då lunch och idag blev det någon äckligt röra med makaroner, fyy!! aldrig att jag äter det lixom.

Sedan språk o då övade jag på engelska.


Sedan idrott! och vi hade redovisning, den var konstig så jag o leila typ dog av skratt.. den var knasig XD haha! alltså den blev askonstig så vi typ läste fel o allt O.o men DAHH! ingen fattade någoting! men ändå lixom? bryr mig. haha <3 :)

Efter det slutade vi o leila skulle till tandläkaren så jag tvinga henne att jag följde med typ, haha :D det tog 10 sek. sen var allt klart! Vi gick till skopunkten o kolla på skor.. hittade inget ;P sedan ick vi till djuraffären o skulle kolla på julklapp typ till några fåglar! och näst sist willys där jag köpte en krämbulle <33 och efterråt var det kulturskolan där nleila köpte en baugette.

Sedan gick vi hem o jag satte mig här, för jag måste verkligen öva nu.. på engelska!

Bye :)

Äntligen klar!

ja, nu är jag äntligen klar med hälften av engelskan!! jag började när jag skrev sist och klar nu lixom.. LÄNGE!! jag har gjort klart övningen som jag ska göra så nu fattas det bara att öva, öva, ÖVA! och det gör jag imorgon.. har ingen ork idag o andra sidan får man väldigt ont i ryggen när man sitter böjd hela tiden :P

jaja, skriv någon kommentar eller kanske lycka till? ska ha prov i engelska på fredag för er som inte visste :) åå nej! nu kom jag på att jag har redovisning imorgon i idrott ;P hoppas jag inte gör bort mig, haha xD ovanligt lixom? ´haha <3

jaja, nu ska jag äta kyckling å ris (glömde äta mat förut!), kolla på tv och sedan LÄSA :)) sen blir det sova! börjar ju 08:05 imorgon med hemkunskap :) <33 Bye!

Bjuder på en bild ;)


Biblioteket idag! 16/11

Japp, idag hade vi först skridskor och då missade vi vår sovmorgon också!! och började kvart i nio! Men vi var där i 1,5 timmar och åkte o fikade o så :) sedan åkte vi buss hem! och en i min klass (pontus!!) trycker på stop-knappen hela tiden, varje gång så stannar bussen! -.-' så det tog extra tid. + att ingen skulle av de gångerna heller. Iaf sedan gick jag o leila hem och lämnade våra saker, alltså skridskorna osv. för sen skulle vi tillbaka till skolan, fattar ej varför? 

Jaja.. jag o leila gick hem till mig då för vi hade lunch-rast! så  vi åt, eller jag åt en muffins och ett glas mjölk ;P o leila åt makaroner (o ketchup , BLÄÄ!) och en macka. Vi började 12.00 med engelska sedan så vi hann inte vara hemma länge, utan vi gick ca en kvart efterråt .. hemåt! När engelskan var klar (jag övade till provet på fredag!) Så hade vi NO men alla hade redan gått när jag kom tillbaka (har inte samma engelska!) :(

så fick gå själv o så hade de gått in också ;( men aa jag hittade tillslut vart de va :P haha! På No:n så jobbar vi med kroppen och skulle göra en planering för något med puls.. bala bla.. o när det tråkiga var klart! så skulle vi ha EV alltså studieverkstad o jag och leila skulle jobba ihop :) vi gjorde blandat, lite engelska o lite idrott :))

Haha! vi kom på ett jätteroligt spratt för våran vikarie.. vi hade det på EV:n! Han ville låna en datamus av mig, hahaha först sa jag nej! men detta kom vi på efter så då var vi tvugna. för jag hade en som funkade och en som inte funka ;P så jag gav den som inte funkade till honom sedan sprang jag typ till leila som satt i ett annat klassrum, haha! där fick han! men sedan var ja ju tvungen att lämna nyckeln också.. som jag öppnade klassrummet med! Pinnigt! ;S Så jag sprang dit fort lämnade o sprang iväg! :o då skrek han "den funkar inte, HALÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?" :S scary!! haha.. jag sket i den lixom... hahahah!

men iaf vi slutade sedan. halv fyra!! vi kom hem ca fyra! och jag o leila bestämde oss för att gå till biblioteket! det gjorde vi och jag lånade fyra böcker och hon tre, jag lånade "vad är det för fel på dig?" av Alicia Thompson, "Nu eller aldrig" av vet ej.., "Lite som jag" av Pia Juul och "Mellan dig och mig" av Julia Clarke" Alla verkar bra! Sedan fikade vi jag tog en fralla, kokosboll och en smakis.. leila tog oboy, muffins och en baugette :) <33 Efter det så gick vi hemåt och leila hämtade sina saker hemma hos mig. Så satte jag mig här för nu måste jag verkligen träna engelska! (och det gör jag på datorn, ja!) :)) Sedan kanske jag ska läsa lite.. :D Senare ikväll blir det TV :) och provet på fredag kommer gå bra känner jag! hoppa på det iaf <3 Bye!

Nu har jag äntligen skaffat ny blogg :)

japp, nu har jag en ny och egen blogg <3 där jag ska försöka skriva varje dag :) skriv gärna något :D