Slutar blogga:)

UPDATE:
Jag kommer ha kvar bloggen för att ni ska kunna svara på kommentarer här!:)



Yes! Avslutar året med att sluta blogga. Känner inte för det och jag har lixom inget mer att blogga än typ skolan.. Finns inget att ge. Lixom jag bloggar bara om en enda sak. Det blir aldrig något stort av det.

Men ni kan fortfarande Gilla min blogg på fb.. Dä kommer jag uppdatera mer för er som vill veta vad jag gör osv. Men tack för detta året ;) wihaaa snart nytt år!!


/isabella:)

Anonymous har ordet!


Hej Anonym!
Sånna här kommentarer är bara skrattretande. Hur orkar du ens kommentera? xd
Om du inte vågar stå för d du tycker så borde du inte kommentera. Speciellt inte på internet där alla kan se vem du är, även om du skriver att du är anonym. Det är bara att söka så hittar man lätt vem du är och vart du bor. 

Även om d är så att jag är som jag är, jag struntar väl i vad du tycker och jag ska inte ändra på mig även om du tycker d. Jag menar.. Om det nu ser töntigt ut, låt det få göra d. För det är ändåså min blogg och jag bestämmer vad som ligger där! 

Så passa er nu ni därute. Jag tar inte åt mig♥
/isabella:)





Ny blogg!

Min syrra har skaffat blogg, checka in hennes HÄR!

Dagen har bestått av.. Vakna tio, gjorde ingenting förrens klockan blev ungefär halv två, duscha, fixa mig, gjorde mat + efterrätt, morfar kom vi åt och fikade. Köpte godis och nu har jag suttit i två timmar med Filippas blogg ;) så nu ska jag se på tv och inte göra så mycket mer bara vänta tills klockan e tolv!

Syrran~

/isabella

NYÅR

Snart är det nyår.. vad händer på nyår?
Själv ska jag bara vara hemma med familjen och äta god mat! Som jag bestämt. Det blir potatisgratäng med fläskfilé och sås & kladdkaka med frukter!

Idag händer nog inte så mycket.. ska läsa min bok som jag har i läxa under lovet att läsa klart, men ingen problems här inte. Den är spännande så ni borde läsa den. ;)
trist inlägg jag vet!xd ville bara säga att jag lever eller nåt.


see ya!
/isabella

Tjena!

Vaknade halv 6 idag.. Gick upp fixa frukost, kollade tvn samtidigt och ja. Sedan vaknade jag igen klokcan nio och maten stod kvar.. uuuuuf! Åt iaf upp maten. Va lite med Sebastian.. Ska snart laga pannkakor för att göra mamma glad så hon slipper laga det



VAD TYCKER NI OM FLER VIDEOS??
/isabella



@Next time




Så här ser min kväll ut!!
/isabella

En bloggpost som innehåller nötkräm

Barn-och-notkram
Foto:UNICEF

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Se dessa filmer så förstår ni!





re:member sponsrar bloggkampanjen

För varje publicerad bloggpost skänker re:member sex påsar nötkräm till UNICEF. Tre påsar om dagen är allt som krävs för att ett akut undernärt barn skall överleva.

Hjälp oss att nå fler - och därmed samla in mer nötkräm - genom att dela och gilla denna sida. Och tipsa gärna alla du känner som bloggar! Tillsammans kan vi rädda många barns liv i jul.

/isabella<3




blåbärspannkaka

steker blåbärspannkakor!


The worring kind - Sanna & Isabella

Här är en grym video på mig & Sanna!!


Vill ni ha fler videos? Minst 10 kommentarer! :)

/Isabella

 



Min fina familj, åå vad jag är glad att jag har er!!♥
/isabella

Julafton

Här är några juklappar jag fick :)










/isabella

Hahaha

hahahahaha, dessa videor är sjuka xD Kan sitta o skratta åt dom.. Är det potatisar?
haha xd Checka in HÄR för att se.

En av texterna:
Det är chatcha cha, vi är bra. På att dansa, chatcha.
Jag säger ett, jag säger två. Jag säger tre, sen kommer chatcha cha.
Du dansar underbart och stjärnornba lyser så klart, jag vill ha.. Chatcha cha, chatcha.
det är grejer det! Det gillar tjejer. Vi vill ha chatcha cha. Följ mec mig hem, olala chatcha cha. Du dansar underbart, och stjärnorna lyser klart, jag vill ha. chatcha cha.




/isabella




»Gjorde en cool bild«

Kan ni hjälpa mig? Jag vet nämligen inte vad jag ska ha på mig på julafton! Alltså jag har ingen röd klänning eller liknande så det blr svårt. 
Men har ni något tips på vad man kan matcha ihop? Jag är asdålig på det. 

Ni är snäla om ni hjälper mig:)

En fräckis bild jag gjorde nyss, och ja. Det är mitt öga;)

Tycker att de blev riktigt fina!

/isabella

JUL-LOV!

Äntligen jullov, alla juklappar färdiga, no plugg och bara slappa, typ..

Fick tre paket av familjen idag, eftersom att jag ska vara hos pappa i jul. Det jag fick va en bok av miaskäringer, kameraväska och ett par vinterskor, riktigt bra!! :D
Imon ska jag ta tåget till farmor och faster, kul ska det bli. Ska även träffa Eveliina på tåget och ge henne en julklapp/present, hon har fyllt år och nu när det är jul blir det typ både och:)






Hos farmor blir det bak, juklappsspel och massa skoj! Får väl ta och börja packa saker jag ska ta med nu, så jag kommer iväg;) Ska ta tåget 11 imon.

/isabella

I promise!

Som jag lovade.. Här kommer en bild på det efterlängtade juklapps-berget!






/isabella

:/

sitter i skolan o kollar på en hemsk och tråkig film (american history X).. eller jag har inte sett något alls utan de andra har, jag har suttit med mobilen tills den dog o sedan fick jag låna filippas dator.

efter skolan blir det dålig uppdatering ska nämligen till allum och köpa julklappar med filippa och kanske sanna. sedan ska ni få se den efterlängtade bilden på alla julklappar som jag köpt! men det blir ikväll, nu ska jag surfa vidare!

bye!
/isabella

Slagit in julklappar!

Nu har jag suttit på golvet i mitt rum och slagit in julklappar så det ryker om det! Det tog närmare bestämt 3tim o 30min att slå in dom som jag köpt, imon ska jag köpa resten och shit vad mycket julklappar det blir:D Men så är det när man är en stor familj!

Ni får bild imon, för idag hinne rjag inte. Ska gör amig iordning och sova, skola imon.. Så kan ni checka in min logg imon igen och se hur månag julklappar jag fixat;)
Go' Natt!

På bilden från vänster: farmor, Andy (min farbror), Min pappa, Min faster (sanja), min farbror bobby, min farbror glenn, min faster Linn.

/isabella


Christmas present

Har köpt julklappar idag, nu har jag inte många kvar men det känns om jag köpt för en hel armé! Egentligen har jag bara köpt till familjen, släkten och vänner men det har blivit över tusen kronor så jag är ändå rätt nöjd, köpte inte så dyra paket och då räcker det ju till alla:)

På tisdag ska jag och syster gå och köpa fler julklappar till några som jag har kvar. Och strax ska jag iväg till gymnastik-avslutningen med Sanna. Där ska vi byta julklappar, se film och typ göra fruktsallad!

/Isabella

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Det har snöat inatt!! Så det är äntligen snööööööö, äntligen!

En jul utan snö är som en katt utan morrhår! Fast det är rätt lite snö så om det börjar regna nu så blir det slask:/ Men vi får hoppas at det håller sig minusgradigt tills den 25te.




En rolig grej som jag fick reda på nyss är att det bor små fåglar åvanför vårt skafferi i köket! De har byggt bo där för att klara vintern, man kan inte se dom men man kan höra dom, sött va?


/isabella:)

HannaLovisaSol.se

Är med i en tävling hos HannaLovisaSol.se!
Klicka gärna in om du också vill vara med o tävla om en header till din blogg, hon drar 3 vinnare!:)


/isabella


Tävling!!

Är är med i en tävling på HannaLovisaSol.se! Vill verkligen vinna, det man vinner i dagens lucka är en bok till mamma eller pappa eller någon annan du tycker om.

Checka in på hennes blogg för att delta du också!:) Klicka på bilden!


:D /Isabella


tipseletips

Haha, sent ute men bättre än aldrig!;)

Två tips, ETT ni måste se julkalendern på tvn den e superbra. TVÅ ni måste höra på julkalendern i radion den e också superbra!

Tjuvarnas jul
Allt du önskar




/isabella

Lucia idag!

Idag är det Lucia, och det betyder att min klasskompis Josephiné fyller år! Grattis:)
För det andra så hade vi uppvisning idag ju, skakade som ett as, höll på att tända eld på tjejen framför mig, typ...

Men det gick bra hoppas jag, får kolla på filmen när jag kommer hem xd Det var så varmt att man knappt orkade le, eller sjunga för den delen, tänk typ 40 ljus på samma ställe, det är varmt.

Nu ska jag fortsätta med NO, svara på lite frågor om arv o sånt:)
Så här ser jag ut idag, lockigt hår!


/isabella



13 december

Idag är det Lucia.. Undra hur det kommer gå, ahha xD Får se om jag kan alla texter o sånt nu, tror på tur just nu! ;D 

Dagens lucka är nr13 såklart, checka in på hennes blogg genom att klicka på luckan!:)

/isabella

Vill du också vara med i min alldelses egna julkalender? Klicka här!

toiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidigt

Aaaaaaah va tidigt det är alltså, ska lixom till skolan snart för att repetera! :(
Är så sjukt förkyld helt plötsligt och jag är dödstrött, förvänta er inte så mycket bloggning idag hööreni, för jag slutar klockan 3 och då ska jag nog sova;)


Men jag får väl ta o slänga på mig lucialinnet och se glad ut. Ni får ha en bra dag!

Ska ni vara med i lussetåget i år? Vad ska ni vara?:)

/isabella


Lucia imon!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, ska gå upp 5 imon.........
Det är lucia och dem hade tänkt att vi skulle vara i skolan halv sju imon för att repitera!! snacka om att jag kommer vara dödstrött, sur och hungrig! Brukar gå upp sju.. Nu ska jag lixom gå upp 5 xd

Nu sitter jag här och ska göra en engelska-läxa, sen ska jag hinna med NO-uppgifter och dessutom öva på alla sånger tills imon, fläta hela mitt hår, duscha och äta.. hmm det luktar kaos hääär! xd

/isabella



12 december

Snart jul;) Dagens lucka är nr12! Checka in på Moas blogg genom att klicka på luckan:)


/Isabella

Vill du vara med i en lucka på min blogg? Klicka här!

3 advent

Tredje advent idag.. Checka min snygga advents-ljusstake!


/isabella

11 december

Dagens lucka är nr11 och där hittar vi Amalia:) Checka in på hennes blogg genom att klicka på luckan!


/Isabella

Vill du också vara med i årets julkalender? Klicka här!

Bilder från uppvisningen!

Helgen har vart kul! Sanna sov över från igår tills idag. Hade också gymnastik-uppvisning idag, gick inte så bra för jag va sämst xd och det blev en del fail... ;D









/isabella

Bilder från träningen!

Här är lite bilder från träningen som vi tog!







Vill ni se film också?
minst 5 kommentarer!
/isabella

10 december

2 veckor kvar till jul, längtar!! :)

Dagens lucka är såklart nr10 och där ser vi Nina..

Gå till hennes blogg genom att klicka på luckan!
Vill du vara med i min julkalender, klicka dig in här!

Senare ska jag på träning, vill ni ha bilder från på träningen? 
Minst 5 kommentarer!

/isabella<3

♥♥♥


Mamma och Sebastian!<3
/isabella

statestiken höjer sig!

Statstiken ökar varje dag nu för tiden, riktigt kul att se! 
Nu när många tittar in så vill jag ställa frågan..

VAD VILL DU SE I EN BLOGG FÖR ATT STANNA?:)

Skriv gärna en kommentar! 

/Isabella

bloggar

Tre bloggar jag följer.. :)




fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm!

yey, bästa filmen ever! Hur bra och rolig som helst (i alla fall om man har torr humor) x)


/isabella



9 december

Dagens lucka.. nr 9 :) 
Öppna o checka hennes blogg! Klicka bara på bilden.



/isabella

Snart jul


/isabella

10 sanningar om mig själv!

  1. Jag har 6 syskon, 5 e pojkar.
  2. När jag va 5år ramlade jag ner från ett berg.
  3. Min största dröm har alltid vart att bli känd, men nu vill jag bli doktor eller snickare xd
  4. Jag kan inte passa tider, vad jag än säger så kommer jag alltid för tidigt eller för sent!
  5. Jag älskar fiskbullar i dillsås med mosad potatis!
  6. Jag har dålig syn.
  7. Jag är nästa aldrig sjuk, har inte vart det på aslänge.
  8. Mitt favpritämne i skolan är NO, idrott och slöjd.
  9. Jag är rädd för alkohol, ser jag alkohol blir jag nervös xd
  10. Jag fick reda på att jag hade en bror för 1år o 11 månader sedan.

Vill ni att jag ska fortsätta med 10 sanningar? :)
Kommentera!

/isabella

Nobelmiddag

Lång dag igen, började med skola (såklart), sen hem äta o iväg till träning, lite plugg imellan också! Imon är det nobelmiddag i skolan o så skulle man va finklädd!

Jag brukar inte vara det när det gäller skolan o grejor! Men just idag så kände jag att klä upp mig och ta på något fint, har två outfits att välja mellan. help me!:)

1. 

Eller...

2. 

/Isabella:)


7 december

Först vill jag säga grattis till en undebar vän, malinn!:)

Och för er som är sugna på att öppna dagens lucka, nr 7 så checka in hennes blogg genom att klicka på luckan:)

/Isabella

Inbejked!

Skulle göra en inbejked (inbakad) fläta igår, och som alltid spårar det ut mot slutet, haha xd
Lite sneeee va?? haha;)

Men ändå bra, för att göra på sig själv va? Kan ni göra inbakad på er själva?:)
/isabella<3

Lång dag!

Oj, har inte uppdaterat på en hel dag:o Och det vet jag vad det beror på..

Idag började vi nämligen klockan åtta, extremt tidigt. Därför hinner jag inte blogga on the morning, sen när vi kom till skolan. Hade vi tunering i vollyboll direkt, mitt lag vann de första matcherna och sedan fick några killar i mitt lag värsta vinnarskallen och spydde massa kommentarer över oss, eller i alla fall mig;) så no way att jag fortsätter kämpa då..

Hela förmiddan hade vi matcher sedan äta snabbt och sedan luciaträning.. Gick väl bra men måste öva på en del låtar o så. Efter skolan hem o äta och sedan iväg med
familjen till Liseberg, nu är det jul på lisse och det är hur fint som helst! De har gjort värsta fina sakerna. Nu kan man köpa donuts, kola, brända mandlar mm. Hur mycket som helst!

Man kan också åka skidor där som flumeride va, åka med ren-släde, kolla in nordens ark o massa mer! Rekomunderar verkligen jul på liseberg! :D


Kolla va fint...!



/isabella

Vadå en läsare???

Nu vill jag veta vilket ni är kille/tjej och hur gamla ni är, ni som läser min blogg.
Du behöver bara skriva "tjej 13år" exempel;) Så jag vet ungefär!


btw, statestiken är sjukt dålig den här veckan, kanske är för att alla lägger tiden på skolan, vad vet jag. Längtar ni till lovet lika mycket som jag? :)
/isabella

ge mig pepp!

Ge mig lite pepp kära läsare! Enkelt o lätt..<3


Kommentera gärna i sidan av bloggen!:)

~ Mode - Kläder ~

Detta vill jag ha :)

Stickad favorit från H&M ~ 125:-


Mjukisdress H&M ~ 249:-


Vinterskor skopunkten ~ 199:-


Jeansshorts lindex ~ 199:-


Pyjamas kappahl ~ 199:-


Tights cubus ~ 199:-


Byxor hög midja cubus ~ 249:-

/ISABELLA

Tiden man saknar<3

Tider jag saknar är många, gamla vänner, när man va mindre, när man gick på dagis.. Finns också saker man inte saknar, tiden i skolan, falska vänner, när man inte fick bestämma själv.. Men nu ska ni få veta vad jag saknar just nu, spännande va? yes :)

Förr-förra sommaren, jag och Emilia!


Vinter förra året, bio med Sanna och Hanna!


När jag gick i fyran/femman hemma hos moster Kajsa!


När jag va ishockeyproffs..


Nellies bloggträff!


Påsklovet med Kajsa, Karin, Ebba o Emelie mm.


När jag träffade min bror första gången!


Tänk nu på
vad ni saknar från förr, på allt ni har och vad ni ska göra resten av året för att du ska minnas och sakna den här vintern som den bästa.
/Isabella



Coolt utseende!

Har ni märkt att allt har typ ändrats? När man loggar in på blogg.se och ska skriva inlägg eller nåt, så är det lixom skuggat på vissa ställen och fett snygga knappar!!

haha, onödigt inlägg xd men måste berätta att det nya utseendet är fett coolt!

jag förr-förra/förra sommaren!
/Isabella

Önskelista

Min önskelista 2011:
  • Vara med familjen, släkt, nära vänner!
  • Något minne, något man gjort själv (kan alla ge).
  • Kläder, vad som helst.
  • Spel - Alfapet, kort spel.
  • Något jag inte önskar mig är dyra grejor, helst något man gjort själv eller ett fint minne.

Digga bilden;)

/Isabella

Språk..

Har språk nu, kul! not.

Vi ska sluta om ca 5min och efteråt har vi matte, mindre kul men det behövs;)
Ska plocka ihop nu... det segaste jag kan!

hej då på er, tråkigt inlägg va? hahahahaah<3



6 december

Oj oj oj, dagarna går så fort och jag hinner (nästan) inte med! Som ni märker är uppdateringen nollkoll:( Sitter o gör NO eller jag har som läxa att kolla på en film om arv o sånt, spännande men det är ganska långtråkigt att bara sitta uggla hela tiden.

Nu ska ni i alla fall vara glada för det är bara 18 dagar kvar till jul och det betyder att dagens lucka är 6, checka in hennes blogg vettja! :) Klicka på luckan..



/isabella<3

5 december

Vill baka idag, något julaktigt men det får vänta lite. Måste snart fixa alla julklappar o slå in osv osv.. Mycket att göra till julen! Baka, fixa o slå in, skriva rim, pyssla, lucia, plugga, göra de sista proven inför betygsättningen på fredag:s måste verkligen satsa nu den sista vecka o så, tråkigt men så är det!

Och så får vi inte glömma att öppna dagens lucka.. Och där hittar vi Hanna:)
Checka in hennes blogg genom att trycka på luckan!

/isabella

haha xd

Skulle testa att göra om en bild.. xd

/ISabella

2 advent


Hur firar ni 2 advent? :)
/isabella


4 december

Okej drar det en gång till.. endast 20 dagar kvar till jul, hmm underbart!

Dagens lucka är såklart nr4 och det är ingen mindre än Stina som vi fick se idag!:) Checka in hennes blogg genom att klicka på luckan.


/isabella<3

God natt!

Ska sova nu.. Kollade på "kocken" förut, den va bra men dryg och läskig:s 
Tycker typ alla filmer e läskiga om det har något med blod, pistoler, knivar osv osv.. xd Usch får det va en bra film måste det va komedi! :D:D
Sov sött alla!;)


En för alla, alla för en<3

/isabella

kalas!

Fick nyss reda på att vi ska på kalas till min kusin, Tim idag!:)
Sitter o gör teknik-läxan nu och det går ganska bra, men om någon vet hur äggkartongen såg ut för typ 1000år sedan så säg gärna till.

Får ta o fortsätta nu, så att jag hinner klart med allt! Ska hinna plugga till SO-provet som är på fredag också...

Återkommer senare!


/isabella

3 december..

.. Idag wohoo, endast 21 dagar kvar till julafton!

Öppna dagens lucka och där kan ni hitta Alice, klicka på bilden för att komma till hennes blogg:)


/Isabella

I have landing hos pappa

Är hos pappa nu, efter skolan gick jag hem arbetade lite med teknikuppgiften, åt pizza, var med the famila och sedan åkte vi till tåget osv. När jag kom stod Sam i dörren och hoppade av glöjde av att jag kom, min lille skruttis<3

Var med honom några timmar tills han skulle lägga sig, ska fortsätta med tekniken nu.. Återkommer när jag har något roligt att berätta;)
Byye<3 


/isabella

Snart har jag klarat 14 dagar utan..

... facebook, är inte rekord eller nåt??

Känns som det har gått flera månader sen jag inte hade facebook. Alltså tiden har gått så långsamt man har inte haft något att göra, men nu börjar jag bli van och gör andra roligare saker istället! 

Nu undrar ni säkert varför slutade med facebook från början?? Jo, det var för att jag och min faster slog vad om vem som kunde hålla sig borta från facebook på 14 dagar utan att ens logga in.. Jag kan säga att i början var det svårt, varje gång jag startar datorn klickar jag alltid in på fb först, nu fick man lixom tänka om... Ta bort startsidan, ta bort länkar till fb och överhuvudtaget inet tänka på fb.. haha det låter helt sjukt men så är det xd

Har ni facebook eller inte?:)


trött bild på mig och faster.. <3
/Isabella



2 december

Öppna dagens lucka.. 
Idag är det Alice´s blogg ni ska kika in på! :)


Finns fortfarande några platser kvar i julkalendern, klicka här! :)

/Isabella

Jag vill fånga er!

Det här är min blogg, av mig.

Jag vill få mer läsare, riktiga läsare, inte några randoms som kopierar sina kommentarer och skickar iväg till alla bloggar hit och dit om olika tävlingar och sånt, nej usch o fy! Jag vill ha såna läsare som stannar kvar och verkligen vill läsa min blogg. Och hur får man det?? Jo, man skriver om vad som händer i ens liv, blandar in lite om allt möjligt.. Fritid, kärlek, kompisar och allt sånt. Det är jag verkligen inte bra på, alltså jag gör typ samma saker varje dag 365 dagar om året, 70% av alla gånger talar jag om skolan.. Är det något spännande att läsa?? Om vad jag gjort i skolan,, njaa ingen höjdare va? 

Så vad ska jag skriva om? Skolan tar mycket av min tid nu.. Jag lägger ungefär 45% på skolan, 45% på familj och syskon, resten alltså 10% lägger jag ungefär på gymnastik, innebandy och bloggen, ikke good xd 

Nää, men vad vill ni läsa om? Om ni får bestämma helt fritt, vad som helst. Det förslaget som flest skriver. Skriver jag om. Börja nu! Skriv ner vad ni vill att jag ska göra ett stort inlägg om, vad som helst..
bara massa babbel i detta inlägg,, men shit the same xd


meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
/Isabella

gyyymnastiiiiik

Check √

Skitkul träning idag
, vi gjorde mer än vanligt och nya roliga saker! :)
Bara det att i slutet var vi typ 3 min sena med att plocka undan för att pumpen till madrassen krånglade, så kom det är kärring och typ skällde ut oss och massa;) haha vilken tönt!xd

Kom gärna o titta på föreställningen.

Hoppas vi ses!
/Isabella


skolllllllllllllllllllllllllllllllllllla

Hemma från skolan, ikväll = träning, riktigt kul!!

Nu ska jag snart äta.. Pannkakor och sedan tomatsoppa. Såg nyss julkalendern, bra va den! Brukar varje år se den, känns som en tradition nästan,, sett den så länge jag kan minnas och ibland är de riktigt bra!! 


Vem e snyggast?? ;)

/isabella

1 december

Idag är det dags för lucka 1.
Tryck på luckan för att komma till dagens läsare!



Byyyyyyye! :)
/Isabella