Långt hår?

Just nu har jag precis läst klart julia :)
Och medans jag läste tänkte jag att jag skulle ta reda på hur man får längre hår snabbt! ;)

Vet någon det så kan ni vara snälla och kommentera? :love:
Ni får länk till bloggen! (Jag vill inte muta.. :3)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag vet! Man ska äta nötter och grönsaker, ha tofs eller fläta som sitter åt! Alla säger att det med toffs inte funkar, men för mig funkar det! :D

Postat av: Amanda

frågar samma fråga! vill ha långt hår :)

2011-10-15 @ 18:29:33
URL: http://amandaliindqvist.blogg.se/
Postat av: Nelli

Ha inte toffs för det sliter håret men ha fläta och massera hårboten ( Dra neråt från hårbotten längs topparna) Ha in packning och använd INTE shampoo!

2012-02-04 @ 17:01:21
URL: http://dressyrliv.bloggplatsen.se
Postat av: anna

Det är svårt att få håret att växa snabbare. Det viktigaste är att ta hand om det medan det växer så man slipper toppa det så ofta, om man har slitet hår bör man dock toppa av det slitna snarast, för förr eller senare kommer håret gå av och då ser det inte så långt och fint ut. Massera håret ofta, använd ett hårschampo utan sulfater, ett vårdande balsam och använd mycket av det! Rosmarin sägs stimulera hårbotten så det kan växa liiiiite snabbare. Sätt upp håret i skyddande frisyrer utan hårsnodd, köp gärna en hårpinne och sök tutorials på internet. Köp kokosolja och smörj i topparna innan dusch, ät det gärna också eftersom det har en mängd nyttiga ämnen i sig, fettet är bara nyttigt och bra för hjärnan. Ät näringsriktig mat med mycket vitaminer (mycket hellre det än vitamintabletter). Vissa säger att det funkar att massera in Ricinolja i håret men jag har inte upplevt att det funkar riktigt.

2012-02-28 @ 20:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin

Trackback